Du er her: Forside \ Beskyttelse af personoplysninger

Persondatapolitik

 

Beskyttelse af personlige oplysninger

 

Dette website er ejet af:

Danske Havecentre, Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV, Tlf.: 66174489, e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Beskrivelse af databehandlingen

Formål:

  • Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.
  • Kundeservice med support ved henvendelser.

Kategorier af personoplysninger:

  • Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger: Alm. personoplysninger, f.eks. navn, e-mail og brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Kilder:

Vi har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig via vores hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder op nettet, f.eks. Facebook.
  • Direkte fra dig via konkurrencesedler fra et havecenter
  • Vores databehandler er Mailchimp

Behandlingsgrundlag:

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger på grund af:

  • Min legitime interesse i at markedsføre Haveglæder

Modtagere:

Vi har indgået databehandleraftale med denne databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

  • Mailchimp, som håndterer mailadresser i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve

Opbevaring:

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med nyhedsbreve. Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysninger f.eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger, vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Danske Havecentre
Hvidkærvej 29
5250 Odense SV
Tlf.: 66174489
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis der er fejl i de oplysninger, som vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysninger i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Danske Havecentres behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28, 5., 1300 København, tlf.: 33193200, e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cookies

Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold. Vi deler ikke oplysninger om dit brug af websitet med andre partnere. 
Du samtykker vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.